Nazorg

ALTIJD BEREIKBAAR

Klein-Brabant
03 889 24 58

Waasland
03 771 04 41

Email
info@uitvaartderuyte.be

Wat houdt het thema “Nazorg” in?

Dit zijn regelingen die nog getroffen moeten worden na de uitvaart.

Administratieve zaken

Na het afscheid en de uitvaartplechtigheid komt de stilte. Toch moeten er nog heel wat administratieve zaken geregeld worden. Daarom staan wij de familie bij met een goede informatieverstrekking. Zo kunnen wij op een gestructureerde manier nagaan wat er nog moet gebeuren.


Leren rouwen, omgaan met verdriet.

Heeft u nood aan professionele en psychologische begeleiding tijdens uw rouwproces? Vindt u het moeilijk om om te gaan met het verlies van een dierbare en verder te gaan met uw leven?

Shana Van Geyte is een psychotherapeut die u begeleidt tijdens uw persoonlijk rouwproces. Door te focussen op u als persoon met een heel eigen karakter en leefcontext, zorgt ze met een gerichte en persoonlijke therapievorm voor geborgenheid en vertrouwen. Tijdens deze moeilijke periode kan zij uw vertrouwensboei zijn.

Mocht u interesse hebben in de warme, individuele en persoonlijke aanpak van Shana dan mag u ons gerust contacteren. Wij brengen jullie graag met elkaar in contact.

Vanaf daar neemt Shana het over in een eerste intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaat ze in op uw moeilijkheden, al gezette stappen, uw concrete hulpvraag en precieze nood. Na dit gesprek bepaalt Shana de specifieke therapievorm die bij uw persoonlijkheid en leefomstandigheden past. Op die manier kan ze u gericht ondersteunen in de weg die u zal afleggen. U zal zelf persoonlijke stappen zetten, op eigen tempo en met de steun en het vertrouwen van Shana.

Uiteraard zijn er buiten Shana Van Geyte nog vele andere organisaties die u kunnen helpen met het plaatsen van uw verlies of het vinden van lotgenoten.


Zorg voor het graf

U kunt bij ons ook terecht om een zerk uit te kiezen (zowel een urnenzerk als columbariumplaat en grafzerk). Wij bieden een ruim assortiment aan.